articole

articole

Articole --|-- Educatie Ziare Reviste Locuri de Munca Contactati-ne

Recorduri trasnite

Articol din categoria Diverse si are 4,268 vizualizari

1. Detinatorul celor mai mari coarne din lume este un bivol din Africa, care raspunde la numele de Lach. Dimensiunile “podoabei” lui este de 95,25 centimetri.

2. Cel mai paros om din lume s-a dovedit a fi un chinez, Yun Chenhuan, in varsta de 28 de ani. E adevarat, el sufera de o afectiune care-i creeaza mari probleme nu doar din punct de vedere al aspectului exterior. Pentru a-si recapata auzul, medicii trebuie sa-i elimine periodic din urechi o anumita cantitate de par.

3. Sunt din Statele Unite, sunt gemeni, bogati, dar s-au facut remarcati pentru ca sunt cei mai mici oameni din lume. Au doar 86 de centimetri inaltime. Se ocupa de afaceri imobiliare, fac emisiuni de televiziune si castiga milioane.

4. A fost cel mai lung sarut din lume. Americanca Louisa Almedovar, in varsta de 19 ani, si prietenul ei, de 22 de ani, Rich Langley, s-au sarutat continuu timp de 30 de ore, 59 de minute si 27 de secunde. Ceva mai mult decat patimas.

5. I se spune “Elastic“. Este din Marea Britanie si se numeste Garry Terner. Si a reusit, numai el stie cum, sa-si prinda de fata 153 de carlige de rufe. Martorii spun ca nu au mai vazut asa ceva: pielea lui Garry este de elasticitate iesita din comun.Alte Articole

Jocuri ( jocuri flash online ) - Anunturi ( anunturi gratuite ) - Radio ( radio online ) - Educatie ( educatie si invatamant ) - Poezii ( poezii si poeme)

Categorii Articole

© 2019 Articole – itbox.ro | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox